Since 2007

Amplasat in Orasul de Jos al Sibiului, Hotel Apollo Central a luat nastere din ruinele fostei cladiri "Moara Spicul" restaurand si mentinand arhitectura originala. Ulterior s-a dezvoltat prin constructia unui corp aditional cu dorinta de a ingradi locatia si de a crea o atmosfera placuta si unitara. A fost numit dupa Zeul Apollo, zeul zilei, al luminii și al artelor, protector al poeziei și al muzicii, aspirand la traditie si clasicism. Hotelul este localizat intr-o zona accesibila si la indemana: la doar 10 minute de mers pe jos de centrul istoric, dotat de parcare privata si foarte aproape de gara CFR si autogara; Aeroportul international Sibiu se afla la doar 5km distanta.

70Camere
30Parcare
2Restaurante
2Sali Conferinte

Sibiu

1. In apropriere
La 10 minute de mers pe jos de la hotel se afla centrul vechi din Sibiu unde sunt cele mai importante obiective turistice precum: Piata Mare, Piata Mica, Turnul Sfatului, Biserica Evanghelica SF.Maria, Podul Minciunilor, Museul Palat Brukenthal, Catedrala Sf.Treime, Pasajul Scarilor si Casa cu Cariatide, Teatrul Radu Stanca.
2. Plimbare in natura
La 3 km de centrul orasului se afla Dumbrava Sibiului, loc de agrement si relaxare, Museul Civilizatiei Populare Traditionale si Gradina Zoologica.
3. Sibiu
Orasul Sibiu este una dintre cele mai frumoase orase din Transilvania, bogat in istorie, traditie si cultura. Centrul istoric constituie cel mai mare ansamblu urban medieval din tara noastra, cu numeroase vestigii pastrate din perioada respectiva, incepand de la cladiri publice, case de locuit si pana la ziduri si turnuri de aparare. Este un oras divers și interesant cu peste 100 de evenimente anuale, nenumarate atractii turistice, fosta Capitala culturala in 2007 si gazda celui de-al treilea festival ca marime din Europa, FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE TEATRU.
4. Imprejurimi
Marginimea Sibiului este o zona care include 18 localitati din Romania aflate in partea de sud-vest a județului Sibiu, toate avand o moștenire etnologica, culturala, arhitecturala și istorica unica. O caracteristica a zonei Sibiului este prezenta bisericilor fortificate, datand din secolele XII - XVI, in cea mai mare parte a satelor si targurilor colonizate de sasi. Iubitori de drumetii se pot bucura de plimbari in numeroasele rezervatii naturale sau in zona de munte, Statiunea Paltinis sau Munti Fagaras.